Over ons


Dark Tint is gespecialiseerd in het tinten van autoruiten.

Bij Dark Tint maken we gebruik van de beste producten in combinatie met de nieuwste technieken en gereedschap, zodat we op basis van onze jarenlange ervaring ongekende kwaliteit kunnen garanderen. De folie die we gebruiken is kras-vast en reflecteert niet. 99% van de uv-straling wordt geblokkeerd door de folie. Hierdoor verkleurt uw interieur niet door de autoruiten tinten, verder zal de kans op huidziektes sterk verminderd worden. Dit is vooral handig voor de personen met een gevoelige huid zij zullen hier direct van profiteren ook is onze raamfolie kindvriendelijk. De kinderen kunnen gerust met de getinte autoruiten goed naar buiten blijven kijken en zijn ook nog eens goed beschermd tegen de zon.


Werkwijze
Het tinten van autoruiten is een precisie vakwerk. Het tinten van autoruiten is secuur vakwerk. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor het tinten van autoruiten dit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Om stofdeeltjes zoveel mogelijk te beperken houden wij onze werkplaats goed schoon, omdat de ruitfolie erg gevoelig is voor stof. Het is daarom relevant dat de auto van te voren goed gewassen en gestofzuigd is, vooral rondom de autoruiten.

 

Veiligheid

We werken aan alle auto’s, van oldtimer via gezinsauto of young-timer naar exclusieve sportwagens. Hierdoor besteden wij veel tijd aan de bescherming van uw auto tijdens onze werkzaamheden, omdat wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw auto niet te beschadigen. U kunt bij ons wachten tijdens de kortere klussen, de koffie staat klaar en de wifi is snel. Bij langere klussen kunt u de auto veilig laten staan, de auto staat binnen en is prima beveiligd. Toch niet tevreden? Wij zien het als uitdaging om alsnog met een oplossing te komen.